SUPER CRAZY SALE for all RAYA COLLECTION | BUY 2 FREE 1 PROMO - while stock last!

SKIRTBYSISTERS - Modest & Comfortable Skirt Specialist

RAYA 2018 TOP

GORGEOUS KYLA BLOUSE

GORGEOUS OLIVIA BLOUSE

GORGEOUS ISABELLE BLOUSE

GLAMOROUS KYLA BLOUSE

GLAMOROUS OLIVIA BLOUSE

CLASSY KYLA BLOUSE

CLASSY OLIVIA BLOUSE

RAYA 2018 SKIRTS

GORGEOUS ELSA SKIRT

GORGEOUS CLAIRE SKIRT

GORGEOUS RUBY SKIRT

GLAMOUROUS CLAIRE SKIRT

GLAMOUROUS RUBY SKIRT

CLASSY CLAIRE SKIRT

CLASSY RUBY SKIRT

MERMAID CUT SKIRTS

GORGEOUS ELSA SKIRT

GORGEOUS CLAIRE SKIRT

HANAN MERMAID SKIRT

MERMAID BASIC SKIRT

TULIP PRINTED SKIRT

RANIA CURLY SKIRT

RANIA PANEL SKIRT

FLARE CUT SKIRTS

HANAN FLARE SKIRT

SATIN FLARE SKIRT

AURORA POCKET SKIRT

JASMINE PRINTED SKIRT

RANIA FLARE SKIRT

A CUT SKIRTS

GORGEOUS RUBY SKIRT (PREMIUM CREPE)

GLAMOUROUS RUBY SKIRT (PREMIUM SATIN)

CLASSY RUBY SKIRT (PREMIUM CHIFFON)

MATERNITY SKIRT

BLACK & WHITE TOP

LONG CARDIGAN

KIMONO CARDIGAN

VIOLET BLOUSE

WARDA LONG BLOUSE

WARDA OFFICE TOP

INNER BLOUSE BASIC

INNER BLOUSE SALOMA

What Our Customers Say :
" SkirtBySisters memang cantik dan selesa sangattt. Cantik je dalam gambar tak jarang pun. SkirtBySisters memang terbaik!"
"Saya memang banyak pakai SkirtBySisters ni… sanggup datang dari Johor semata-mata nak beli dekat butik… best sangat, cutting cantik."
"Pakai skirt ni memang best. Terutama orang macam saya suka nampak cutting dan nampak slim. Memang cun! Good job!"
"Dalam banyak-banyak skirt saya pernah beli, saya paling suka skirtbysisters ni. Saya beli dah 3 helai.. macam nak beli lagi nanti… comfort sangat! Thanks SkirtBySisters sebab jual produk yang bermutu!"
"Skirt saya dah sampai semalam… nak nangis bila tengok skirt tu sebab skirt tu cantik sangat… rasa rugi plak tak amik sepasang dengan baju. Material, jahitan semua tip top. Memang puas hati… berbaloi dengan harga. Bila pakai tu terletak elok."
"Cantik jahitan & potongan, kemas. InsyaAllah lain kali boleh beli lagi dengan SkirtBySisters. Dipercayai…."
"Walaupun berbadan gemok… dalam 68kg tetap nak pakai juga skirt kembang ni… tak nampak kembang sangat pun badan. Saya ibu beranak 6 berumur 40 tahun pun boleh pakai juga."
"Wearing SkirtBySisters’s skirt makes me even more confident!"
"Perfect size M and the cutting is really good. And of course the material too."
"Berbaloi sangat2… Quality kain baik... Jahitan kemas… dan bila pakai macam ala-ala princess… Memang cantik."
"Tak dinafikan, cutting skirt cantik dan material sangat best. Tak rugi beli 2. Hari ni dah pakai pi keje."
#{message}
#{time_ago}